Finał Dorocznej Polsko-Niemieckiej Nagrody I...

Tegoroczny Finał Dorocznej Polsko-Niemieckiej Nagrody Integracyjnej BDA – SARP wraz z towarzyszącymi mu warsztatami odbył w dniach 18-21 maja br. w Warszawie.

Regulamin Spraw Członkowskich SARP

Regulamin Organizacyjny SARP

Regulamin Nagrody Roku SARP oraz Nagrody SAR...

Regulamin Nagrody Roku Stowarzyszenia Architektów Polskich za najlepszy zrealizowany obiekt architektoniczny w Polsce oraz Regulamin Nagrody Stowarzyszenia Architektów Polskich za najlepszy obiekt architektoniczny wzniesiony ze środków publicznych wraz z uchwałą nr. 69 z dnia 5 kwietnia 2014 roku....

Wynajem pomieszczeń SARP

Stowarzyszenie Architektów Polskich przy ul. Foksal 2 w Warszawie posiada do wynajęcia Pawilon wystawowy, w którym organizowane są różne imprezy okolicznościowe, przyjęcia weselne oraz wystawy, konferencje, seminaria i inne.

Nowy regulamin Dyplom Roku im. Zbyszka Zawis...

Regulamin Dorocznej Nagrody SARP im. Zbyszka Zawistowskiego Dyplom Roku uchwalony przez Zarząd Główny SARP dnia 13 grudnia 2016 roku.

Polska Architektura XXL 2016

Polska Architektura XXL 2016 - głosowanie internautów zakończone

Prezesi SARP

Prezesi SARP w poszczególnych kadencjach